design and photography: Daan Bruijel  danielbruijel@gmail.com

k.v.k.: 72432373

Workshops Innerlijk Kind

 

In de Innerlijk kind workshops werk je met je eigen creativiteit, door middel van geleide meditaties kom je in een zoektocht in je eigen jeugd en ontmoet je je innerlijke kind.  Door de verankering in creatief schrijven en/of tekenen veranker je je inzichten en ontmoetingen. Die ontmoeting kan helend zijn of verloren kwaliteiten aan je terug geven. Vele ervoeren al de sterk transformerende kracht van het innerlijk kind werk.

 

Maandagavond Inspiratie Meditatie

 

Iedere maandag is er Inspiratie Meditatie, zodat je de week geïnspireerd en ontspannen kan beginnen. Stilte meditatie, loopmeditatie, ontspanningsoefeningen en ademhalingsoefeningen worden afgewisseld met geleide meditatie en studie. Onderwerpen die de revue hebben gepasseerd zijn Joy meditaties, de RAIN methode van Tara Brach, introductie lessen in meditatie en Boeddhisme, mediteren met kristallen, chakra meditaties. Om de zoveel weken verandert het onderwerp. De meditaties zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Geef je van te voren even op als je komt. Als je je gegevens doormailt of appt houd ik je op de hoogte van de onderwerpen.

De meditaties zijn iedere maandag van 19:30 uur tot 21:00 uur op de Geldersekade 47, Amsterdam

 

Mediteren kun je leren voor kids en voor volwassenen

 

Er zijn meditatielessen voor kinderen en volwassenen, maar ook voor kinderen met hun ouders en begeleiders. De combinatie van geleide meditaties, stilte meditaties, loop meditaties, tekenen en gesprekken zijn zowel voor volwassenen als voor kinderen inspirerend en verrijkend. Je krijgt een prima basis om thuis te mediteren met hand-outs en korte lesopdrachten. Voor zowel kinderen en volwassenen is het tekenen of beschrijven van hun fantasie een mooie verankering van de beelden die de geleide meditaties geven. Voor meer informatie app of mail even.

 

 

 

 

Trance healing en mediumschap

 

Als je op zoek bent naar een snelle en transformerende weg, help ik je graag verder met een trance healing en medium consult. Door op zoek te gaan naar je eigen wijsheid laat ik je op een bevrijdende manier zien, hoe je patronen kunt doorbreken, oude stukken los kunt laten en kunt transformeren naar nieuwe overtuigingen. Wil je echt aan de slag met je problemen en ben je er aan toe bepaalde patronen in je leven te doorbreken, dan is een medium en trance healing consult een manier om je te helpen blokkades op te ruimen. Het is ook een zeer verhelderende methode om de oorzaken van  fysieke en psychische klachten te traceren en oplossingen voor transformatie te vinden.

 

Ascensie lessen

 

Voor de spirituele Academie van Jaco Elken geef ik Ascensie lessen. Je leert in deze lessen hoe je kunt werken met de zeven heilige vlammen.  Elke dag overspoelen vanuit de scheppingsbron de energieën van de Zeven Heilige Vlammen de Aarde. Wanneer je bewust hierop afstemt en deze bewust in je opneemt zullen deze energieën krachtig door je heen stromen en je scheppingskracht doen toenemen. Ze werken heilzaam, evenwichtig en helend.

 

De ascensie-workshopdag is er voor bedoeld om je trilling te doen verhogen (ascenderen) en daar waar nog onevenwichtigheid is in balans brengen. De stralen zullen tijdens deze dag door jouw heen werken en je zult de energieën van de Meesters letterlijk ervaren. Oude wonden zullen getransformeerd en getransmuteerd worden en krachtige helende energie komt ervoor in de plaats. /www.despiritueleacademie.nl/